.

.

KXDFDC 12V CAR олово на олово киселина на батеријата Индикатор на ниво на батерија тестер на батерија литиум батерија мерач на мерач LED тестер на тестер волтметар двоен д?

KXDFDC 12V CAR олово на олово киселина на батеријата Индикатор на ниво на батерија тестер на батерија литиум батерија мерач на мерач LED тестер

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Мини големина, лесна за инсталирање и идеална за проверка на напон Заштита на животната средина ABS, безбеден и издржлив. Обрнете внимание на напонот на батеријата, одржувајте го траењето на батеријата, продолжете со траењето на батеријата. Избегнувајте проблеми со батеријата предизвикани од несреќи. Погодно за сите инсталации на возила 12 V, автомобили, мотоцикли и други модели на општа намена. Мини големина, лесна за инсталирање и идеална за проверка на напон. Заштита на животната средина ABS, безбеден и издржлив. Обрнете внимание на напонот на батеријата, одржувајте го траењето на батеријата, продолжете со траењето на батеријата. Избегнувајте проблеми со батеријата предизвикани од несреќи. Погодно за сите инсталации на возила 12 V, автомобили, мотоцикли и други модели на општа намена. Тип : Тестериза на батеријата на возилото : приближно. 37 x 41 mmme Areable напон : 6 - 15 Vinput Напон : 12 Vmaterial : Abssfeatures : Mini големина, лесен за инсталирање и идеален за проверка на напон.

Други карактеристики

Најдобри понуди