.

.

Arstak 09521-24010 CV алатки за подигање на зглобот Оскарот погон на вратилото за прицврстување алатка за стегање се вклопува за Toyota Lexus за исклучување на лентите за заклучу?

Arstak 09521-24010 CV алатки за подигање на зглобот Оскарот погон на вратилото за прицврстување алатка за стегање се вклопува за Toyota Lexus

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

[09521-24010 Алатка за прицврстување на вратилото на погонот] Оваа алатка за прицврстување на вратилото на вратилото на вратилото се вклопува во лентите за заклучување на чизмите за оски [Состојба прецизно вклопување] Ново! Ако ви треба замена поради абење и солза, нашите единици за алатки за прицврстување на CV се фабрички-специфични и вистинскиот дел за замена за вас. [Број на замена на делот] 09521-24010. Оваа алатка за стегање дизајнирана за стандард за компонента Toyota/Lexus. Компатибилен со Toyota/Lexus. [Лесно за употреба] Прицврстете го стегачот, а потоа свртете ја завртката за да ја притиснете Crimp за да се заклучи во место за лесно отстранување. [Список за пакување] Алатка за прицврстување на вратилото на вратилото на вратилото на CV. 7/24 Услуга за одговор. Во Арстак, набавката на нула ризик е за насмевки на секој клиент. Ако вашиот производ има какви било проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте не и ние ќе ве замениме со нови додатоци бесплатно. [09521-24010 Алатка за прицврстување на вратилото на погонот] Оваа алатка за прицврстување на вратилото на вратилото на вратилото се вклопува во лентите за заклучување на чизмите за оски. [Состојба прецизно вклопување] Ново! Ако ви треба замена поради абење и солза, нашите единици за алатки за прицврстување на CV се фабрички-специфични и вистинскиот дел за замена за вас.

Други карактеристики

Најдобри понуди