.

.

Комплет за алатки за поправка на нишки од 20 парчиња, не'рѓосувачки челик M8X1.25 Метрички извртен клуч за вежбање навој, вметнат комплет за поправка за автоматско попр?

Комплет за алатки за поправка на нишки од 20 парчиња, не'рѓосувачки челик M8X1.25 Метрички извртен клуч за вежбање навој, вметнат

DEN 215.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакетот : Комплетите за поправка на конецот вклучуваат не само инсерти за жица, туку и битови за пресврт, клучеви, чешми за навој, скршени алатки за игла за решавање на повеќето од вашите потреби за поправка Висок квалитет : Комплетот за поправка на низата M8 X1.25 е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, висока јачина, силна и отпорна на абење, анти-кара, антикорозија, долг животен век. Лесно за организирање : Сетот за алатка за поправка на конецот доаѓа со кутија за складирање, а сите алатки се спакувани во удобен случај за носење за брзо и лесно собирање и складирање на алатки. Висока прецизност : Сетот за поправка на низата има карактеристики на висока прецизност. Спиралниот калем сет е ставен во дупката за завртки на работното парче, како што е алуминиумска легура за да се формира стандардна внатрешна нишка со голема јачина, отпорност на абење и голема прецизност. Опсег на примена : Комплетот за поправка на низата M8 X1.25 е широко користен и може да се користи во прекинувач со висок напон, микробранова комуникација, делови за автомобили, опрема за раздвојување на воздухот, итн. Битки за пресврт, клучеви, чешми за навој, скршени алатки за игла за решавање на повеќето од вашите потреби за поправка. Висок квалитет : Комплетот за поправка на низата M8 X1.25 е изработен од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, висока јачина, силна и отпорна на абење, анти-кара, антикорозија, долг животен век.

Други карактеристики

Најдобри понуди