.

.

ZKTOOL 1022 Алатка за отстранување на ременот за истегнување на ременот/инсталатор, комплет за патеки за истегнување на ременот, алатка за отстранување на ременот, пост?

ZKTOOL 1022 Алатка за отстранување на ременот за истегнување на ременот/инсталатор, комплет за патеки за истегнување на ременот, алатка за отстранување

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Дали ви требаат неколку, една единица на шпедитер? [Карактеристики] Компактната интегрирана алатка може да се користи на предната или задната страна на макара. За време на процесот на отстранување и инсталирање на ременот, ременот и макара нема да бидат оштетени и животот на ременот може да се продолжи. [Операција] Алатката за појас се става на макара што ротира на лизгачот или лизгањето на лизгање или лизгање на ременот без оштетување на ременот. [Квалитет] Направено од висококвалитетна алуминиумска легура, таа е многу издржлива и има долг животен век. Површината е мазна и отпорна на корозија и нема да го оштети ременот. [Услуга] ZKTool има за цел да обезбеди најпрофесионални и сеопфатни алатки и услуги за поправка на автомобили во индустријата за поправка на автомобили и да го увери нашиот квалитет. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не по е -пошта. Ние ќе обезбедиме најдобро решение. Дали ви требаат неколку, една единица на шпедитер?. [Карактеристики] Компактната интегрирана алатка може да се користи на предната или задната страна на макара. За време на процесот на отстранување и инсталирање на ременот, ременот и макара нема да бидат оштетени и животот на ременот може да се продолжи. [Операција] Алатката за појас се става на макара што ротира на лизгачот или лизгањето на лизгање или лизгање на ременот без оштетување на ременот. [Квалитет] Направено од висококвалитетна алуминиумска легура, таа е многу издржлива и има долг животен век.

Други карактеристики

Најдобри понуди