.

.

20pcs Chrome 14mm x 1,50 тркала Ореви за вклопување во 2002 Chevrolet Express 3500 може да одговара на OEM венчиња, купувачот треба да ја разгледа спецификацијата на Спецификацијата: 1,77 “

20pcs Chrome 14mm x 1,50 тркала Ореви за вклопување во 2002 Chevrolet Express 3500 може да одговара на OEM венчиња, купувачот треба да

DEN 1243.20

Количина на стоки
Тековен

Вкупна должина : 1,77 " Големина на низата : 14мм x 1,50. Тип на седиште : 60 ° конус седиште. Големина на главата : 13/16" Хекс. Вкупна должина : 1,77 ". Големина на низата : 14мм x 1,50. Тип на седиште : 60 ° конус седиште. Големина на главата : 13/16" Хекс. Вкупна должина : 1,77 "Големина на низата : M14x1.5 Тип на седиште : 60 ° Конусен седиште на главата Големина : 13/16" Хекс финиш : Chrome.

Други карактеристики

Најдобри понуди