.

.

Мотикс алатки инка за масло за мотори за Toyota, Lexus и Scion возила со капачиња за полнење со навој на масло - им одговара на повеќето Camry, Corolla, RAV4, Tacoma, Highlander, Sienna, Tundra, RX350 и м?

Мотикс алатки инка за масло за мотори за Toyota, Lexus и Scion возила со капачиња за полнење со навој на масло - им одговара на

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Оваа навои за нафта на инка на моторот на местото на капачето за полнење нафта-одговара на повеќето возила на Toyota, Lexus и Scion со капачиња за полнење на масло (не одговара на Prius или Engines со капачиња за полнење на масло за масло во стилот на табулаторот) Нема повеќе да ја држите вашата инка во место додека влевате масло во моторот - оваа инка останува таму каде што треба да ги имате и двете раце слободни да работите. Кажете му збогум на истурите и тој мирис на маслото - оваа инка запечатува на моторот со гумен заптивка и безбедно навои на своето место за да не падне или да истекува. Со тоа е тешка конструкција, оваа инка ќе трае животот на вашето возило - долната комора е конструирана со многу густа, тешка пластика и горниот дел е многу издржлив, но сепак флексибилен. Внесете ги информациите за вашето возило за да видите дали одговара на вашиот автомобил или камион - одговара на многу од следниве возила : Toyota : 4 Runner, Avalon, Camry, Celica, Corolla, Echo, FJ Crusier, Highlander, Land Cruiser, Matrix, MR2, пикап, RAV4 , Sequoia, Sienna, Solara, Supra, T100, Tacoma, Tercel, Tundra, Venza, Yaris. Lexus : CT, ES, GS, GX, HS, IS, LS, LX, NX, RX и SC. Scion : TC, XB, XD, IQ, IM и XA. Оваа навои за нафта на инка на моторот на местото на капачето за полнење нафта-одговара на повеќето возила на Toyota, Lexus и Scion со капачиња за полнење на масло (не одговара на Prius или Engines со капачиња за полнење на масло за масло во стилот на табулаторот). Нема повеќе да ја држите вашата инка во место додека влевате масло во моторот - оваа инка останува таму каде што треба да ги имате и двете раце слободни да работите. Кажете му збогум на истурите и тој мирис на маслото - оваа инка запечатува на моторот со гумен заптивка и безбедно навои на своето место за да не падне или да истекува. Со тоа е тешка конструкција, оваа инка ќе трае животот на вашето возило - долната комора е конструирана со многу густа, тешка пластика и горниот дел е многу издржлив, но сепак флексибилен. Внесете ги информациите за вашето возило за да видите дали одговара на вашиот автомобил или камион - одговара на многу од следниве возила : Toyota : 4 Runner, Avalon, Camry, Celica, Corolla, Echo, FJ Crusier, Highlander, Land Cruiser, Matrix, MR2, пикап, RAV4 , Sequoia, Sienna, Solara, Supra, T100, Tacoma, Tercel, Tundra, Venza, Yaris.

Други карактеристики

Најдобри понуди