.

.

Бран Алатка - карбид вметнати топката носот endmill-WTBS 1625

Бран Алатка - карбид вметнати топката носот endmill-WTBS 1625

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Зацврстени челични тела за дополнителна цврстина, н6 толеранција на стебла, продолжени должини за дополнителен дофат и намалени дијаметри на стеблото за да се елиминираат модификациите на телото Зацврстени челични тела за дополнителна цврстина, н6 толеранција на стебла, продолжени должини за дополнителен дофат и намалени дијаметри на стеблото за да се елиминираат модификациите на телото.

Други карактеристики

Најдобри понуди