.

.

Микро 100 QSG-312-500 Држач За Мелење - Брза Промена - Квадрат, 5/16 Внатрешна Диа, 7/8 Јака Диа, 1/2 Квадратно Стебло, 4.800 ОАЛ,

Микро 100 QSG-312-500 Држач За Мелење - Брза Промена - Квадрат, 5/16 Внатрешна Диа, 7/8 Јака Диа, 1/2 Квадратно Стебло, 4.800 ОАЛ,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Држач за квадратни стебла дизајниран да овозможи повторливо мелење на сопствени профили на алатки за брзо менување празни места Оптимизиран за употреба со комерцијални половина круг (QSP) и целосна круг (QSR) брзи промени празни места. Комерцијалниот микро-Квик систем за брзи промени ја максимизира продуктивноста преку сигурна точност и локална повторливост. Термички обработени и обложени со црн оксид. Прецизност произведена во САД. Држач за квадратни стебла дизајниран да овозможи повторливо мелење на сопствени профили на алатки за брзо менување празни места. Оптимизиран за употреба со комерцијални половина круг (QSP) и целосна круг (QSR) брзи промени празни места. Комерцијалниот микро-Квик систем за брзи промени ја максимизира продуктивноста преку сигурна точност и локална повторливост. Термички обработени и обложени со црн оксид. Прецизност произведена во САД.

Други карактеристики

Најдобри понуди