.

.

Цврст карбид светло ротирачки бур - цилиндер со endcut 16mm x 6mm

Цврст карбид светло ротирачки бур - цилиндер со endcut 16mm x 6mm

DEN 1005.60

Количина на стоки
Тековен

Цврстиот ротирачки ротационен ротационен кора од цврста карбид има цилиндри со крајни намалувања и произведува двојни намалувања Првиот избор за општа машинска обработка, ја подобрува леснотијата на контрола, зголемената стапка на отстранување на металот и ја пробива замавта во податливи парчиња. Тие имаат зацврстени и зацврстени челични шанки кои обезбедуваат ригидност и јачина. Ова спречува свиткување и ги намалува вибрациите за подобрен живот на алатки. Земја до H6 (карбид) и H7 (челик). Одлична јачина на влијание што е во состојба да издржи високи сили и да издржи повисока температура без да не успее. Специјалните елементи за бришење обезбедуваат одлична јачина на бразив. Дормерот Цврст карбид Светла ротирачка бур - Цилиндер со крајна коска ја има следната спецификација : Дијаметар : 16мм. Цврст карбид светло ротирачки бур - цилиндер со крајна 16мм x 6mm.

Други карактеристики

Diameter:
16mm.Shank Diamter

Најдобри понуди