.

.

Вежба Америка М22 x 1,5 челик со голема брзина 4 Флејт рака Допрена серија, серија DWT

Вежба Америка М22 x 1,5 челик со голема брзина 4 Флејт рака Допрена серија, серија DWT

DEN 577.60

Количина на стоки
Тековен

Се користи за да се направат нови нишки или повторно да се прочитаат оштетени и/или заглавени нишки Тепачките со голема брзина на челични рачни доаѓаат во три стилови : Стил на затегнување : Започнува плоштад на конецот со работното парче. Стил на приклучок : Општо се користи во дупки. Крајниот стил : Генерирајте ја конецот на дното на дупката. Тепачките со голема брзина на челични рачни се најразновидни славини за употреба на рацете или за прислушување под моќност. Подавањата на рацете се популарни за употреба во општо прислушување на машината или прислушување на ЦПУ. Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Се користи за да се направат нови нишки или повторно да се прочитаат оштетени и/или заглавени нишки. Тепачките со голема брзина на челични рачни доаѓаат во три стилови : Стил на затегнување : Започнува плоштад на конецот со работното парче. Стил на приклучок : Општо се користи во дупки. Крајниот стил : Генерирајте ја конецот на дното на дупката. Тепачките со голема брзина на челични рачни се најразновидни славини за употреба на рацете или за прислушување под моќност. Подавањата на рацете се популарни за употреба во општо прислушување на машината или прислушување на ЦПУ. Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Вежбајте Америка DWT серија со голема брзина челични чешми се најразновидни славини за употреба на рацете или за прислушување под моќност.

Други карактеристики

Најдобри понуди