.

.

Micro 100 IAT-750-8 Алатка за навој-ACME, 8 TPI.490 Min Bore Dia, 3/4 Max Bore Deep.064 Offset.120 Proj.041 Flat.240 C-l Офсет, 1/2 Shank dia, 3 оал, неоткриен

Micro 100 IAT-750-8 Алатка за навој-ACME, 8 TPI.490 Min Bore Dia, 3/4 Max Bore Deep.064 Offset.120 Proj.041 Flat.240 C-l Офсет, 1/2 Shank dia,

DEN 1168.00

Количина на стоки
Тековен

Наменето за сечење на теми за ACME специфични за теренот Полирано поделено лице за подобрено задржување на работ и евакуација на чипови, додека го намалуваат жолчката. Сплит геометријата ја прави алатката што е можно поцврста. Заклучувањето на станот автоматски ја лоцира алатката во центарот. Опцијата обложена со алтин обезбедува додадена подмачкување и зголемена отпорност на абење во тешки машини. Навојте повеќе терени (ANSI, ON и Metrict 60 °) со IT -производот на Micro 100 на единечна точка, во која се наоѓаат рамни за заклучување за автоматско лоцирање на алатката во центарот. Достапно во стилови на десна и лева рака за која било работа што ви треба. Исто така, достапно неоткриен или алтински обложен за дополнително подмачкување и зголемена отпорност на абење во тешки машини. Acme Acme Carbide Thread Acme Carbide се оптимизираат за сечење на нишки за ACME специфични за теренот и имаат полирано сплит лице за подобрено задржување на работ и евакуација на чипови, додека го намалуваат жолчката.

Други карактеристики

Најдобри понуди