.

.

ВИДИЈА Ханита 28481600Т032 Варимил 2848 ГП Груба/Завршна Крајна Мелница, Топчест Нос, Дијаметар на Сечење од 16 мм, Карбид, Необложен, Рх Сече, Директно Стебло, 4ФЛ

ВИДИЈА Ханита 28481600Т032 Варимил 2848 ГП Груба/Завршна Крајна Мелница, Топчест Нос, Дијаметар на Сечење од 16 мм, Карбид, Необложен,

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Централно сечење Алатки за општа намена за широк спектар на материјали за работни парчиња. Груба и завршете со една алатка. Ниска потрошувачка на енергија при големи брзини со долг век на траење на алатот. Обезбедува максимални стапки на отстранување на метал и во операциите за дупчиња и профилирање. Варимил ГП нуди паѓање, дупчиња и профилирање за широк спектар на материјали и апликации. Дизајниран да обезбеди високи стапки на отстранување метал и одлични услови на површината по цена на вредност. Специјалните комерцијални карбидни подлоги и најсовремената технологија на површината, во комбинација со уникатни геометрии, им овозможуваат на крајните корисници можност значително да го намалат времето на обработка со потешки и подлабоки намалувања, помалку поминувања и поголема брзина на површината. ГЕОМЕТРИИТЕ НА ВИДИЈА се уникатно формирани и фино подесени на оптимизирана форма на чип, големина и евакуација генерирана од даден материјал за работно парче.

Други карактеристики

Најдобри понуди