.

.

Компанијата Партал-Крпа За Деконтаминација Со Ултра Глина-Ефикасно Чистење &засилувач; Ослободување На Загадувачи На Боја; Зголемете Ја Врската Со Восок И Заптивн?

Компанијата Партал-Крпа За Деконтаминација Со Ултра Глина-Ефикасно Чистење &засилувач; Ослободување На Загадувачи На Боја; Зголемете

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

️ ● Ефикасно отстранете ги загадувачите од автомобилската боја и стаклото ️ ● Користете пред полирање и депилација. ️ ● Го зголемува сјајот, длабочината на бојата и сјајот. ️ ● Безбеден за употреба со вашите омилени производи од глинено подмачкување. ️+ Им помага на восоците и заптивките да направат подобра врска со проѕирниот капут. КОРИСТЕТЕ ПРЕД ДЕПИЛАЦИЈА, ТАМПОНИРАЊЕ И ПОЛИРАЊЕ. НАВИСТИНА ГО ЧИСТИ И ИЗМАЗНУВА ФИНИШОТ. ГО ЗГОЛЕМУВА СЈАЈОТ, ДЛАБОЧИНАТА И СЈАЈОТ. ПОМАГА ВОСОКОТ И ЗАПТИВКИТЕ ДА ТРААТ ПОДОЛГО. Компанијата Раг е бизнис во семејна сопственост, во сопственост на жена, кој нуди највисоки нивоа на квалитет, вредност, разновидност и услуга во индустријата. Сите производи се гордо дизајнирани, спакувани и дистрибуирани во САД. Погледнете ги многуте други крпи и производи од микрофибер со професионален квалитет достапни од Компанијата За Партали!.

Други карактеристики

Најдобри понуди