.

.

Држач За фен За Коса Монтиран на ѕид Лавици За Складирање Полици За Бања Полици За Складирање Држач За Фен За Коса Држач За Чешел држач за бања фен за коса организат?

Држач За фен За Коса Монтиран на ѕид Лавици За Складирање Полици За Бања Полици За Складирање Држач За Фен За Коса Држач За Чешел држач за

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Материјалот од легура на алуминиум го прави производот потрајен и не е лесен за оштетување Опремени со кутии за складирање, што го олеснува организирањето. Тешките предмети исто така можат лесно да се чуваат(Над 10 килограми). Пластичните влошки спречуваат абење на фен за коса. Вдлабнат дизајн за лесно складирање на приклучоци. Материјалот од легура на алуминиум го прави производот потрајен и не е лесен за оштетување. Опремени со кутии за складирање, што го олеснува организирањето. Тешките предмети исто така можат лесно да се чуваат(Над 10 килограми). Пластичните влошки спречуваат абење на фен за коса. Вдлабнат дизајн за лесно складирање на приклучоци. Држач За Фен За Коса Монтиран на ѕид Држачи За Складирање Полици За Бања Полици За Складирање Држач За Фен За Коса држач за Чешел држач за бања фен за коса организатор монтирање на ѕид карактеристики : Сосема нов и висококвалитетен материјал од легура на алуминиум го прави производот потрајен и не е лесен за оштетување.Вдлабнат дизајн за лесно складирање на приклучоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди