.

.

ФИФОР Алуминиумски Кабинет За Лекови За Бања, Без Рамка Двострана Врата Од Огледало, Вдлабнатина Или Површинска Монтажа, Шкаф Монтиран На Ѕид, За Дневна Соба, Ходни?

ФИФОР Алуминиумски Кабинет За Лекови За Бања, Без Рамка Двострана Врата Од Огледало, Вдлабнатина Или Површинска Монтажа, Шкаф

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Мултифункционален кабинет- - - кабинетот за лекови од 3 нивоа може да се сервира не само како помошник за складирање, туку и како огледало за шминкање Внатрешен заштеда на простор за крпи, марамчиња, сапун, шампон, гелови за туширање или козметика во бањата, просторија за шминка или гардероба итн. Квалитетен Материјал - - - Изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, посоодветен за влажни бањи. Сребрената боја носи чувство за иднина во собата, може добро да се совпадне со сите шеми на бои и стилови на тонови. 3 Поставување Светли Бои - - - Целосно ги задоволуваат потребите со 3 различни опции за осветлување што е ладно бело (6000К), дневна светлина (4000К), топло жолто (3000К). Функција против Замаглување- - - - го одржува огледалото одржувајќи јасна слика за рефлексија во влажни средини во бањата со кликнување на прекинувачот против магла, без да влијае на миење или нега на кожата. Ѕид Монтирање Бања медицина Кабинет - - - - не е потребно собрание. Претворете бескорисен простор во организатор за складирање. Целиот плакар е претходно составен така што треба само да го прицврстите на ѕидот со претходно ископани дупки во задниот дел и вклучување. Овој огледален ѕиден кабинет обезбедува доволно простор за складирање и организирање на вашите дневни предмети како крпи, чешел, марамчиња или украсни предмети. Благодарение на дизајнот монтиран на ѕид, кабинетот за огледало може да ви обезбеди доволно простор за вашето секојдневно складирање без да го зафаќа просторот на подот.

Други карактеристики

Name:
bathroom mirror cabinet
Material:
aluminum alloy
size:
40*13*70cm / 15.7*5.1*27.5 inches
Internal layers:
3 layers
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
Medicine cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell mirror cabinets, excluding others.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Најдобри понуди