.

.

Тојвиан Кутија Десктоп Штанд Украс Кутии За Складирање Десктоп Организатор Тв Далечински Држач За Пумпање Хартија Држач За Ткиво Далечинска Кутија За Ткиво Орган?

Тојвиан Кутија Десктоп Штанд Украс Кутии За Складирање Десктоп Организатор Тв Далечински Држач За Пумпање Хартија Држач За Ткиво Далечинска

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Пп, Пс ОРГАНИЗАТОР НА ДОМАШНО ТКИВО одржување на вашите омилени далечински управувачи при рака и лесно препознатливи. Заштедете време, стрес и простор. ЕДНОСТАВНА КУТИЈА за ТКИВО ако сакате да го пронајдете или поставите далечинскиот управувач, ова поле ќе биде совршен избор. КУТИЈА ЗА ДАЛЕЧИНСКО СКЛАДИРАЊЕ тоа ви помага да го организирате вашето биро и да заштедите простор и време за вас. и домашна и канцелариска употреба. ДРЖАЧ ЗА КУТИЈА ЗА ТКИВО во БАЊА дизајниран да држи далечински, ткиво и други основни работи за дома или канцеларија. ТЕЛЕФОН РЕШЕТКАТА ТКИВО КУТИЈА Направете ја вашата работна површина да стане поуредна и чиста, таа е едноставна и креативна. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Далечинскиот Управувач-Боја : Бела далечинска кутија-Големина : 22, 00Х16, 50Х16, 00см/8, 65Х6, 48Х6, 29 во држачот за ткиво на автомобилот. - Материјал : пп, држач за далечински управувач ПС - Ако сакате да го пронајдете или поставите далечинскиот управувач, ова поле ќе биде совршен избор за далечински организатор на кутии. - Тоа ви помага да ја организирате вашата работна маса и да заштедите простор и време за вас. и дома и канцеларија користат едноставна кутија за ткиво. - Тој е дизајниран да држи домашно ткиво, ткиво и други основни работи во домот или канцеларијата.

Други карактеристики

Најдобри понуди