.

.

Востолаив Апстрактна Завеса За Туширање, Сина Завеса За Туширање Со Пеперутка, Апстрактна Модерна Завеса За Туширање Поставена За Бања со 12 Куки, Водоотпорна И Маш?

Востолаив Апстрактна Завеса За Туширање, Сина Завеса За Туширање Со Пеперутка, Апстрактна Модерна Завеса За Туширање Поставена

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Апстрактен и Уникатен Дизајн : Апстрактниот модерен и уникатен дизајн на печатење, со живописни/светли/смели бои, е добра декорација на домот, што ве прави порелаксирани кога се бањате и можете да уживате во времето за капење Исто така, сината апстрактна завеса за туширање ќе остане убава и живописна во годините што доаѓаат. Никогаш не грижете се за избледување. Премиум Ткаенина : апстрактната завеса за туширање востолаив е изработена од издржлив 100% полиестерски материјал за долготрајна употреба. Ткаенината е водоотпорна, издржлива и добро обвиткана, што спречува завесата за туширање да се превртува и да се затвора до вашето тело додека се капете. Големина На Завесата за туширање : Мери 72" широк х 72" висок (ве Молиме дозволете грешка од 0-1 инчи).Нашата завеса за туширање во бањата е совршено погодна за повеќето кади и тезги за туширање.Пакетот вклучува 12 бесплатни пластични куки за завеси за туширање за лесна инсталација и вашата завеса може да виси за неколку минути!. Машина За Перење : Кога сетот за завеси за туширање треба да се исчисти, само фрлете го во машината за перење и потоа исушете го на средна поставка за топлина. Или оставете ја да се исуши на воздух. Ако имате какви било прашања во врска со предметот, ве молиме контактирајте не навреме. Гаранција : нашиот уникатен дизајн туш завеси за бања може да се даде како подарок за себе и за вашето семејство. Востолаив може да ви понуди 1-Годишна гаранција за квалитет, така што ќе можете да купите со доверба и нема ризик за вас. Апстрактен и Уникатен Дизајн : Апстрактниот модерен и уникатен дизајн на печатење, со живописни/светли/смели бои, е добра декорација на домот, што ве прави порелаксирани кога се бањате и можете да уживате во времето за капење. Исто така, сината апстрактна завеса за туширање ќе остане убава и живописна во годините што доаѓаат. Никогаш не грижете се за избледување. Премиум Ткаенина : апстрактната завеса за туширање востолаив е изработена од издржлив 100% полиестерски материјал за долготрајна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди