.

.

Sxdty Автоматски Сапун Диспензерот, Допир Сад Сапун Диспензерот, Вертикална Автоматска Индукција Сапун Диспензерот Со Прилагодливи Течност Излез &засилувач; Визуел?

Sxdty Автоматски Сапун Диспензерот, Допир Сад Сапун Диспензерот, Вертикална Автоматска Индукција Сапун Диспензерот Со Прилагодливи Течност

DEN 880.00

Количина на стоки
Тековен

Дизајнот на пенење создава повеќе забава и ги тера децата да сакаат да ги мијат рацете Тоа е сигурен помошник за живот и заштитник на здравјето за вас и вашето семејство. Користење на густ абс материјал, ефикасна отпорност на корозија и оксидација, долготрајна употреба. Лесен е за ракување, поздрав и побезбеден!. Диспензерот за сапун за пенење е дизајниран со паметен инфрацрвен сензор за движење.Овој дозер за сапун без допир се гордее со автоматска операција без раце за подобрена хигиена на рацете. Вградени прецизни технологии за откривање на инфрацрвени движења и пир сензори. Премиум сензорот со поголема чувствителност е во состојба да го продолжи работниот век на Диспензерот За Сапун Од Пена и дизајнот со низок шум. Нашите производи и услуги нема да ве изневерат, ви благодариме за поддршката во нашата продавница. Ви посакувам добро здравје на вас и на вашите најблиски. Дизајнот на пенење создава повеќе забава и ги тера децата да сакаат да ги мијат рацете. Тоа е сигурен помошник за живот и заштитник на здравјето за вас и вашето семејство. Користење на густ абс материјал, ефикасна отпорност на корозија и оксидација, долготрајна употреба. Лесен е за ракување, поздрав и побезбеден!. Диспензерот за сапун за пенење е дизајниран со паметен инфрацрвен сензор за движење.Овој дозер за сапун без допир се гордее со автоматска операција без раце за подобрена хигиена на рацете. Вградени прецизни технологии за откривање на инфрацрвени движења и пир сензори. Премиум сензорот со поголема чувствителност е во состојба да го продолжи работниот век на Диспензерот За Сапун Од Пена и дизајнот со низок шум. Нашите производи и услуги нема да ве изневерат, ви благодариме за поддршката во нашата продавница. Ви посакувам добро здравје на вас и на вашите најблиски. Дизајнот на пенење создава повеќе забава и ги тера децата да сакаат да ги мијат рацете. Тоа е сигурен помошник за живот и заштитник за здравјето за вас и вашето семејствокористејќи густ материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, ефикасна отпорност на корозија и оксидација, долготрајна употреба.

Други карактеристики

Product name:
soap dispenser
Induction distance:
0-7CM
Induction method:
infrared reflective
Material:
ABS, PETG
Capacity:
280ml
Foam soap:
special foam liquid
Product unit weight:
305g
Waterproof rating:
IPX4
Suitable environment:
bathroom, toilet, etc.
Packing list:
Soap dispenser*1:
If you have any questions, please contact us in time, we will reply to your inquiry within 24 hours.Thank you for your patronage。 :

Најдобри понуди