.

.

Baoblaze село примитивна фарма куќа куќа леано железо вода тапа сапун сапун сапун кутија

Baoblaze село примитивна фарма куќа куќа леано железо вода тапа сапун сапун сапун кутија

DEN 1326.40

Количина на стоки
Тековен

Направено од леано железо материјал, цврст здрав и пријателски за животната средина Антички дизајн на тапа за вода, креативен како фаќање. Рустикален стил на вингтажа, одличен украс за декорација. Одлично за дома, вила, употреба на село. Исто така совршена за изложба на уметност и занаетчиство. Направено од леано железо материјал, цврст здрав и пријателски за животната средина. Антички дизајн на тапа за вода, креативен како фаќање. Рустикален стил на вингтажа, одличен украс за декорација. Одлично за дома, вила, употреба на село. Исто така совршена за изложба на уметност и занаетчиство. Опис : - Изработено од материјал од леано железо, цврст здрав и пријателски за животната средина. - Дизајн на антички тапа за вода, креативен како фаќање. - Рустикален стил на вингтажа, одличен украс за декорација. - Одлично за дома, вила, употреба на село. - Исто така совршена за изложба на уметности и занаети. Спецификација : - Материјал : леано железо - Големина на основата : приближно.

Други карактеристики

- Material:
Cast Iron
- Base Size:
Approx. 16x9x2.7cm/ 6.30x3.54x1.06 inches (LxWxH)
- Height:
Approx. 15cm/5.91 inches
Package Includes:
1 Piece Soap Holder:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above.:
the lighting effects, monitor settings, etc. There could be someslight difference in the color of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Најдобри понуди