.

.

Држач за фен за фен за коса Homoyoyo, држач за фен за фен за монтирање на wallидот, бања wallид, кади виткање, држач за железо, фен за сушење, висечки удар, држач за складирање ?

Држач за фен за фен за коса Homoyoyo, држач за фен за фен за монтирање на wallидот, бања wallид, кади виткање, држач за железо,

DEN 322.88

Количина на стоки
Тековен

Стенд на вентилаторот за коса : Помогнете до повеќе простор за складирање и може да се отстрани во секое време како што сакате Држете го држачот на фен : Куките за пешкири помагаат во повеќе простор за складирање и може да се отстрани во секое време како што сакате. Полици за фен за коса : Не само што може да се чува фен за коса, туку може да се примени и за држење чешел за коса, алатка за нега на коса, паста за заби, четка за заби. Организатор на косата : држач за фен за коса wallид монтирање за нега на коса за стилизирање алатки за организатор зацрвнувач за висина со чешел за складирање на чешел за фен за коса, рамна железо виткање стапче погодно за држење на повеќето фен за коса и може да се инсталира на wallидот на бањата. Rack Rack Rack : Мулти цели. Работна бања, бања, тоалет, спална соба и многу повеќе. Монтирањето на wallидот за фен за коса е совршено за фен за коса и неговите додатоци. Стенд на вентилаторот за коса : Помогнете до повеќе простор за складирање и може да се отстрани во секое време како што сакате. Држете го држачот на фен : Куките за пешкири помагаат во повеќе простор за складирање и може да се отстрани во секое време како што сакате. Полици за фен за коса : Не само што може да се чува фен за коса, туку може да се примени и за држење чешел за коса, алатка за нега на коса, паста за заби, четка за заби. Организатор на косата : држач за фен за коса wallид монтирање за нега на коса за стилизирање алатки за организатор зацрвнувач за висина со чешел за складирање на чешел за фен за коса, рамна железо виткање стапче погодно за држење на повеќето фен за коса и може да се инсталира на wallидот на бањата. Rack Rack Rack : Мулти цели. Работна бања, бања, тоалет, спална соба и многу повеќе. Монтирањето на wallидот за фен за коса е совршено за фен за коса и неговите додатоци. Пакетот вклучува карактеристики на решетката од 1 x -Материјал : Алуминиумска легура на главата за глава -боја : држач за црни фен за фен за коса -големина : 23.

Други карактеристики

Најдобри понуди