.

.

- Полица, Решетка За Пешкири Со Двојна Ѕидна Решетка За Крпи За Крпи, Кујна Решетка За Крпи За Туширање Со Должина од 40 см, Бања За Крпи За Бања, Една Шипка За Крпи За Б?

- Полица, Решетка За Пешкири Со Двојна Ѕидна Решетка За Крпи За Крпи, Кујна Решетка За Крпи За Туширање Со Должина од 40 см, Бања За Крпи За

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

По-Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок Од 24 Часа Прекрасната И Практична Конструкција од нерѓосувачки Челик Обезбедува Цврстина и Издржливост на Целата Решетка за Крпи. Решетката За Крпи Има Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини и Е Многу Погодна за Бањи, Кујни Итн. Заоблените Агли Се Удобни и не Ги Намалуваат Рацете, а Заоблениот Дизајн Содржи Хумани Размислувања. Решетката За Крпи Монтирана На Ѕид е Совршена За Крпи За Сушење Додека Додавате Модерен Шмек во Вашата Бања. По-Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок Од 24 Часа. Прекрасната И Практична Конструкција од нерѓосувачки Челик Обезбедува Цврстина и Издржливост на Целата Решетка за Крпи. Решетката За Крпи Има Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини и Е Многу Погодна за Бањи, Кујни Итн. Заоблените Агли Се Удобни и не Ги Намалуваат Рацете, а Заоблениот Дизајн Содржи Хумани Размислувања. Решетката За Крпи Монтирана На Ѕид е Совршена За Крпи За Сушење Додека Додавате Модерен Шмек во Вашата Бања. Добредојдовте во Нашата Продавница Ние Сме Среќни да ви Служиме. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања;Материјал : Нерѓосувачки Челик Сус304;Површинска Обработка : Полирање На Огледало;Метод На Инсталација : Перфорирана Инсталација;Спецификација : Двоен Слој;Големина : Должина 40см, Должина 60см;Зошто Да Ја Изберете Нашата Решетка За Крпиразумно Растојание На Ѕидот, Крпите Не Се Лесни за Лепење На Ѕидот, Крпите Кои Се Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат На Ѕидот.

Други карактеристики

Double Layer;:
Size:
Length 40Cm, Length 60Cm;
Why Choose Our Towel Rack:
Reasonable Wall Distance, Towels Are Not Easy to Stick to the Wall, Towels That Are More Intimate Than Your Lover, Refuse to Hang on the Wall.:
Creative Appearance Design, Elegant and Concise Shape, Fresh Color. Simple Design and Streamlined Appearance Will Become the Highlight of Your Home Decoration.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Најдобри понуди