.

.

Држач За Четка За Заби За бања Автоматски Диспензер За Паста За Заби Монтиран На Ѕид Електричен Држач За Четка За Заби Со Стискач За Паста за Заби, Фиока За Фиоки, Фи?

Држач За Четка За Заби За бања Автоматски Диспензер За Паста За Заби Монтиран На Ѕид Електричен Држач За Четка За Заби Со Стискач

DEN 398.24

Количина на стоки
Тековен

€_Мултифункционален држач за четка за заби + диспензер за паста за заби ● вградениот автоматски диспензер за паста за заби на држачот за четка за заби монтиран на ѕид може да исцеди одредена количина паста за заби што ви треба, спречувајќи губење на пастата за заби Диспензерот за четки за заби е лесен за расклопување за чистење и лесен за повторно составување. Чувајте ги тушевите и мијалниците во бањата чисти и уредни. ●®Работната површина повеќе не е неуредна ● Не Само држачот За четки За заби и диспензерот за паста за заби, туку и фиоката за складирање + хартиена кутија. Вграден козметички организатор и фиока. Зачувајте го просторот на работната површина, направете ја бањата поуредена, а исто така подгответе пригоден држач за мобилен телефон, така што процесот на перење повеќе не е монотон. Quest least И Fast Restallation Quest држачот за четка за заби доаѓа со силна бесшевна налепница. Силно лепило, држач за четка за заби монтиран на ѕид. Лесен за инсталирање, без дупчење, без алатки, без паѓање и кршење ѕидови. Забележете дека оваа налепница е погодна само за мазни површини како мазни плочки, дрвени ѕидови, мазен мермер, мазно стакло, матирано стакло итн. €égnetic држач за четка за заби за бања € дизајн На Превртена чаша + дизајн на превртена картонска кутија, лесен за држење и брз за одвод. Ефикасно чувајте ги четките за заби и чашите суви и чисти. По чистење, користете парче ткивна хартија за да ги избришете дамките од водата. €®Висококвалитетен Материјал●држачот за четка за заби монтиран на ѕид е изработен од материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е еколошки и издржлив. Има карактеристики на отпорност на висока температура, заштита на животната средина, безбедност и хигиена. Доколку имате проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте не. Може да добиете ефикасни консултации и услуги по продажбата во рок од 24 часа. €_Мултифункционален држач за четка за заби + диспензер за паста за заби ● вградениот автоматски диспензер за паста за заби на држачот за четка за заби монтиран на ѕид може да исцеди одредена количина паста за заби што ви треба, спречувајќи губење на пастата за заби. Диспензерот за четки за заби е лесен за расклопување за чистење и лесен за повторно составување. Чувајте ги тушевите и мијалниците во бањата чисти и уредни. ●®Работната површина повеќе не е неуредна ● Не Само држачот За четки За заби и диспензерот за паста за заби, туку и фиоката за складирање + хартиена кутија. Вграден козметички организатор и фиока. Зачувајте го просторот на работната површина, направете ја бањата поуредена, а исто така подгответе пригоден држач за мобилен телефон, така што процесот на перење повеќе не е монотон.

Други карактеристики

Најдобри понуди