.

.

Fdit 3pcs Пумпа Шишиња Диспензерот, Пумпа Шише Рака Сапун Лосион Диспензерот Празен Лосион Шампон Течен Сапун Контејнер Притиснете Шише Зелена 280ml Countertop Сапун Диспенз?

Fdit 3pcs Пумпа Шишиња Диспензерот, Пумпа Шише Рака Сапун Лосион Диспензерот Празен Лосион Шампон Течен Сапун Контејнер Притиснете Шише Зелена

DEN 936.00

Количина на стоки
Тековен

ПОГОДЕН За : Три шишиња со лосиони можат да исполнат повеќекратна употреба и повеќекратна употреба за вас и вашето семејство Совршен за бања суета, кујна мијалник, патување, одмор и секојдневна употреба. ПОГОДЕН За : Три шишиња со лосиони можат да исполнат повеќекратна употреба и повеќекратна употреба за вас и вашето семејство. Совршен за бања суета, кујна мијалник, патување, одмор и секојдневна употреба. ШИРОКО КОРИСТЕН : со капацитет од 280мл, може да ги задоволи вашите повеќекратни потреби и е погоден за издавање лосиони, сапуни, шампони, балсами, гелови за туширање и миење на телото. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : Лесен и компактен, мини шишето е многу погодно за патување, а погодно е да го ставите во паричникот или да го носите со себе. Главата на пумпата цврсто се вклопува, така што нема потреба да се грижите за истекување. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Подгответе го шишето, одвртете ја главата на пумпата, испуштете ја течноста за полнење во шишето за пенење, зашрафете ја главата на пумпата и лесно користете ја. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Лесно за чистење, ве молиме користете чиста вода или етанол за чистење на внатрешноста и надворешноста, црно‑зелен изглед, врвен и елегантен. Како подароци за пријателите и семејството. ПОГОДЕН За : Три шишиња со лосиони можат да исполнат повеќекратна употреба и повеќекратна употреба за вас и вашето семејство. Совршен за бања суета, кујна мијалник, патување, одмор и секојдневна употреба. ПОГОДЕН За : Три шишиња со лосиони можат да исполнат повеќекратна употреба и повеќекратна употреба за вас и вашето семејство. Совршен за бања суета, кујна мијалник, патување, одмор и секојдневна употреба. ШИРОКО КОРИСТЕН : со капацитет од 280мл, може да ги задоволи вашите повеќекратни потреби и е погоден за издавање лосиони, сапуни, шампони, балсами, гелови за туширање и миење на телото. ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : Лесен и компактен, мини шишето е многу погодно за патување, а погодно е да го ставите во паричникот или да го носите со себе. Главата на пумпата цврсто се вклопува, така што нема потреба да се грижите за истекување.

Други карактеристики

Item Type:
Travel Bottle
Product Material:
Main Body PET/Accessory PP
Color:
Blackish Green
Product Tightening State Height:
Approx.147mm / 5.79in
Product Using State Height:
Approx.162mm / 6.38in
Diameter:
Approx.67mm / 2.64in
Width:
Approx.44.3mm / 1.74in
Weight:
Approx. 160g / 5.6oz
Applicable Type:
Travel, beauty, skin care, clean
Applicable Places:
Dressing rooms, toilets, bathrooms, beauty salons, hotels
Product Style:
Simple and fresh
Application:
Used to pack hand wash, shower gel, etc.
Working Temperature:
-20℃-60℃
Package List:
3 x Travel Bottle:

Најдобри понуди