.

.

Лианксиао-Држач За Чаши За Нулта Гравитација, Послужавник За Стол Со Нулта Гравитација Со Слот За Мобилни Уреди, Послужавник за Ужина и Чаши За Вода, Универзален По?

Лианксиао-Држач За Чаши За Нулта Гравитација, Послужавник За Стол Со Нулта Гравитација Со Слот За Мобилни Уреди, Послужавник за

DEN 1134.40

Количина на стоки
Тековен

ГОЛЕМ ПРОСТОР : надградената фиока за држачи за чаши за стол е дизајнирана со големи слотови : двојни слотови за чаши, слотови за подлоги, слотови за мобилни телефони, доволно големи за да го задржат вашиот ipad(должина помала од 10"), мобилен телефон(ширина помала од 4"), шолја за кафе(дијаметар помал од 3,3") и закуска, книга, очила за сонце АНТИ УВ МАТЕРИЈАЛ : држачот За Чаши СО Нулта Гравитација е изработен од силна пластика за задебелување(полипропилен ), анти УВ, издржлив, цврст, лесен и не е лесно да се гребе. ДЛАБОК ЖЛЕБ И ПОВРШИНА ШТО не СЕ ЛИЗГА : длабок жлеб со висина ОД 6,3 см го штити Вашиот Слот За Мобилен Уред, Падмини, Мобилен Телефон и Чаши За Вода што дуваат против ветрот. Површината што не се лизга чувајте го телефонот, книгата или други работи безбедни. ПОВЕЌЕ ДРЕНАЖНИ ДУПКИ : овие правоаголни одводни дупки со големи димензии на дното спречуваат здружување на кондензацијата, ја прави дренажата побрза и лесна за чистење. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И ШИРОКО КОМПАТИБИЛЕН : само прицврстете ја фиоката за држачот за чаши на тубуларните делови на столот и останете прилично добро прицврстени. Нашата лента за стол со нулта гравитација е широко користена за сите видови вкрстени стапала преклопни гравитациони столови, лежалка, Овална Нулта Гравитациона Столица итн.(повеќето столици со рамки со тркалезни цевки. 2 Пакет Универзална Фиока За Стол Со Нулта Гравитација, Голем Држач За Чаши За Столици За Преклопување, Голем Клип за Столици За Нулта Гравитација Со Слот За Мобилен Уред, Послужавник за Ужина и Послужавник За Чаши За Вода : Висок Квалитетизработени од висококвалитетни материјали, многу издржливи и практични.

Други карактеристики

material:
ABS plastic
Can it be folded:
No
Use range:
Universal
Net weight:
432 grams
Dimensions:
(length x width x height) 38×13.8×6.3cm
Package Contents:
2 x Recliner Cup bracket:
Pls Kindly Notes:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. Due to manual measurement, please allow 1 3cm error and make sure you don't mind before ordering. :

Најдобри понуди