.

.

Течен Диспензер За Рачен Сапун и Кутии За Складирање Бања за Четка за Заби Или Кутија За Складирање Кујна-Празните Контејнери Се Совршени За Кастилски Сапун На Раб?

Течен Диспензер За Рачен Сапун и Кутии За Складирање Бања за Четка за Заби Или Кутија За Складирање Кујна-Празните Контејнери Се Совршени

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Состав : кутија за складирање*1, дозер за течност*1, шише*1 Материјал : пп пластика.Пополнување и Еколошки. Големина : L*H*W=17.Тежина : околу 0,26 кг. Повеќекратна употреба : Чувајте мали предмети,Течен Диспензер за Рачен Сапун,Диспензер за течност за Миење Садови, Складирање Течност. Сценарио за апликација : за кујна, за бања. Секој диспензер е изработен од пп пластика - соединение кое е целосно рециклирано и без штетни токсини кои навлегуваат во вашето тело, предизвикуваат болести и други непријатни проблеми како стомачни тегоби и замор. Наполнете го течниот диспензер со течност за миење раце или течност за миење садови. Тоа е погодно и економично за користење liqued.It може да складира и мали предмети за работните површини да изгледаат чисти и уредни,да заштедат простор, сува стока.

Други карактеристики

Најдобри понуди