.

.

Комплет Додатоци за креативни Мириси За Бања - 6 Парче Комплет За Бања Вклучува: Четка И Држач За Тоалет, Капак За Ткиво, Држач За Четки За Заби, Диспензерот За Сапуни?

Комплет Додатоци за креативни Мириси За Бања - 6 Парче Комплет За Бања Вклучува: Четка И Држач За Тоалет, Капак За Ткиво, Држач За

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Овој Комплет Додатоци за Бања Е Направен од Висококвалитетна Смола Комплетен Сет : Овој Комплет За Бања Вклучува Капак Од Квадратна Кутија За Ткиво, Четка за Тоалет со Држач, Диспензер За Рачен Сапун, Држач за Четка за Заби, Сад за Сапун и Тамблер. Нема Повеќе 'рѓа : Нашите Комплети За Дозери За Бања Се Направени Со Користење На Висококвалитетен Материјал Од Тешка Смола кој Никогаш не Кородира или' рѓосува. Одговара На Секој Декор : Богатата Нијанса И Впечатливите Детали За Комплетите За Бањи Додатоци ќе се Вклопат во Секој Простор и Дизајн. Внимателен Дизајн : Нашиот Сет За Држачи за Четки За Заби Во Бањата Заштедува На Премиум Простор Без Губење На Корисноста. Неверојатна Идеја За Подарок : Пакет овој Декор За Бања Поставува Додатоци со Други Предмети од Колекцијата Сребро Во Даблин за Да Го Комплетира Комплетот. Овој Комплет Додатоци за Бања Е Направен од Висококвалитетна Смола. Комплетен Сет : Овој Комплет За Бања Вклучува Капак Од Квадратна Кутија За Ткиво, Четка за Тоалет со Држач, Диспензер За Рачен Сапун, Држач за Четка за Заби, Сад за Сапун и Тамблер. Нема Повеќе 'рѓа : Нашите Комплети За Дозери За Бања Се Направени Со Користење На Висококвалитетен Материјал Од Тешка Смола кој Никогаш не Кородира или' рѓосува. Одговара На Секој Декор : Богатата Нијанса И Впечатливите Детали За Комплетите За Бањи Додатоци ќе се Вклопат во Секој Простор и Дизајн. Внимателен Дизајн : Нашиот Сет За Држачи за Четки За Заби Во Бањата Заштедува На Премиум Простор Без Губење На Корисноста. Неверојатна Идеја За Подарок : Пакет овој Декор За Бања Поставува Додатоци со Други Предмети од Колекцијата Сребро Во Даблин за Да Го Комплетира Комплетот. Исклучителните Додатоци За Бања Што Ги Баравте Предлегантна ролна На Допир Во Оние Комплименти Со Највпечатливите Парчиња Декор За Бања! Дизајнирана За Секој Со Остроумен Вкус и Љубов кон Безвременскиот Декор, Колекцијата Во Даблин Го Истакнува Вашиот Простор со Својата Богата Четкана Сребрена Нијанса,Сјај со метален изглед, Впечатлива Мешавина од Остри И Мазни Линии и Текстура Шема Во Форма На Дијамант што Го Крунисува Единствениот изглед.

Други карактеристики

Најдобри понуди