.

.

Тојвиски Детска Клупа Детска Клупа Детска Клупа Детска Када Вртлива Столица За Туширање Ротирачка Столица За Туширање Клупа За Туширање Вртлив Туш Прилагодлива С?

Тојвиски Детска Клупа Детска Клупа Детска Клупа Детска Када Вртлива Столица За Туширање Ротирачка Столица За Туширање Клупа За

DEN 792.96

Количина на стоки
Тековен

Алуминиумска Легура Стол за туширање : изработен од алуминиумска легура, издржлив, безбеден и не лесно ' рѓа. Вртлива Столица За Туширање : столицата е прилагодлива со 7 нивоа, што ќе ги задоволи вашите различни барања. Столче за Туширање : изработено од врвен материјал од алуминиумска легура, безбеден и против ' рѓа за издржлива употреба. Постари Столици За Бања : со мала тежина и практичен дизајн, тоа нема да им наштети на постарите луѓе. Постара Столица За Туширање : дизајн Против лизгање и материјал против ' рѓа. Алуминиумска Легура. Стол за туширање : изработен од алуминиумска легура, издржлив, безбеден и не лесно ' рѓа. Вртлива Столица За Туширање : столицата е прилагодлива со 7 нивоа, што ќе ги задоволи вашите различни барања. Столче за Туширање : изработено од врвен материјал од алуминиумска легура, безбеден и против ' рѓа за издржлива употреба. Постари Столици За Бања : со мала тежина и практичен дизајн, тоа нема да им наштети на постарите луѓе. Постара Столица За Туширање : дизајн Против лизгање и материјал против ' рѓа. Пакет Листа 1 х Карактеристики на столицата-Погодни за постари лица, бремени жени, инвалиди, носат погодност во нивниот живот. - Задебелена гумена подлога за стапала, безбедна, против лизгање и отпорна на абење.

Други карактеристики

Најдобри понуди