.

.

Симлита Држач за Монтирање На Ѕид Лепило За Стајлер За Дајсон Airрап Суперсоничен Фен За Коса, Без Нокти Или Перфорат За Инсталирање, Решетка За Складирање На Органи?

Симлита Држач за Монтирање На Ѕид Лепило За Стајлер За Дајсон Airрап Суперсоничен Фен За Коса, Без Нокти Или Перфорат За Инсталирање,

DEN 507.20

Количина на стоки
Тековен

●Прецизни Дупки-Цврсто Го Држи секој додаток и спречува паѓање надолу Фината изработка и дебелиот материјал обезбедуваат висока издржливост. ●5 Бакарни Куки-4 тркалезна кука за други производи за домаќинството и 1 специјална Кука Ј за кабел за напојување. ●Силиконска Подлога ● - Внимателно избраниот материјал Не само што не се лизга, туку и избегнува гребење на фен за коса. ●2 Начини За Инсталирање-пакетот содржи завртки и лепак без нокти. Дизајн монтиран на ѕид користејќи го обезбедениот хардвер за помалку од 10 минути за инсталација. Ве молиме Имајте Предвид Дека-виткачот за коса, фен за коса и додатоците се за прикажување, но не и за продажба. ●Прецизни Дупки-Цврсто Го Држи секој додаток и спречува паѓање надолу. Фината изработка и дебелиот материјал обезбедуваат висока издржливост. ●5 Бакарни Куки-4 тркалезна кука за други производи за домаќинството и 1 специјална Кука Ј за кабел за напојување. ●Силиконска Подлога ● - Внимателно избраниот материјал Не само што не се лизга, туку и избегнува гребење на фен за коса.

Други карактеристики

Најдобри понуди