.

.

Држач За Тоалетна Четка Четка За Тоалетна Четка Четка За Тоалет Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет И Држач За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик Четки За Тоалетна Бања СЕТ ?

Држач За Тоалетна Четка Четка За Тоалетна Четка Четка За Тоалет Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет И Држач За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик

DEN 995.20

Количина на стоки
Тековен

Оваа четка за тоалет е издржлива и ќе ги задржи и вашата бања и тоалетот да изгледаат најдобро Тоа е тоалетна четка со совршена големина за секоја бања. Капакот и рачката се направени од нерѓосувачки челик 304 и затоа . Металната основа е завршена со облога За Боја. Врвен квалитет : силната метална основа е дизајнирана да трае, но е дизајнирана да издржи типични температурни флуктуации во околината на бањата без да ја искриви или изгуби својата форма на кој било начин. Димензии : 8, 5 Dx40 H см. Лесно За Чистење : влакната за четкање без гребнатини 360°, не ја оштетуваат глазурата, кои се меки и флексибилни, но сепак цврсти и густи, густи влакна од четка. Оваа четка за тоалет е издржлива и ќе ги задржи и вашата бања и тоалетот да изгледаат најдобро. Тоа е тоалетна четка со совршена големина за секоја бања. Капакот и рачката се направени од нерѓосувачки челик 304 и затоа . Металната основа е завршена со облога За Боја. Врвен квалитет : силната метална основа е дизајнирана да трае, но е дизајнирана да издржи типични температурни флуктуации во околината на бањата без да ја искриви или изгуби својата форма на кој било начин. Димензии : 8, 5 Dx40 H см. Лесно За Чистење : влакната за четкање без гребнатини 360°, не ја оштетуваат глазурата, кои се меки и флексибилни, но сепак цврсти и густи, густи влакна од четка. Овој држач за тоалетна четка е едноставен и елегантен, дискретен дизајн кој одговара на секој декор за бања.Опис на производот име на производ : Четки за Тоалет и држачи / Комплет Четка За Тоалет / Држач За Четка За Тоалет / Четка За Тоалет / Четка За Тоалет Со Држач / Четка За Тоалет И Држач/ Четка За Тоалет / Четка За Тоалет Боја : Уцена : нерѓосувачки челик димензии : Вклучен е 8,5dx40h cm Package : Држач за Четка за Тоалет*држач за четка за тоалет опремена Со Заоблени влакна Кои Се Цврсти и густи,но меки флексибилни,Четката За Чистење Тоалетни Садови Ви Овозможува Темелно Да Ги Исчистите Тешко Достапните Места Наоколу И Под Работ Без Да Го гребете Вашиот Порцелан Нанесете Разновиден Под,Тоалет, Када.

Други карактеристики

Најдобри понуди