.

.

ДРЖАЧИ за ЧЕТКИ за ЗАБИ ДОИТОЛ 2 парчиња Креативен Цртан Филм Држачи За Четки За Заби Одush Мултифункционални Лавици За Складирање Организатор На Четки За Заби За Ба?

ДРЖАЧИ за ЧЕТКИ за ЗАБИ ДОИТОЛ 2 парчиња Креативен Цртан Филм Држачи За Четки За Заби Одush Мултифункционални Лавици За Складирање

DEN 176.00

Количина на стоки
Тековен

Симпатичен дизајн наed, креативен и привлечен Монтиран на ѕид, нема да зазема премногу место во вашата бања. Лесен за инсталирање. Добар декор за бања. Мултифункционални држачи за четки за заби, правејќи ја бањата почиста. Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив за употреба. Опис Изработен од висококвалитетен материјал, овој држач за четки за заби е здрав и еколошки, сигурен и издржлив, безбеден и хигиенски. Чувајте ги четките за заби на вашето семејство организирани. Тоа е заштеда на простор, совршено за вашиот дом. Отпорен на бледнее и отпорен на абење, може да се стави на секаде како што сакате.Карактеристика-Боја : Кафе.- Материјал : Смола.- Големина : околу 7,2 х 4,8 х 4,8 см.- Изработен од висококвалитетен материјал, издржлив за употреба.- Симпатичен дизајн наed, креативен и привлечен.- Монтиран на ѕид, нема да зазема премногу место во вашата бања.- Мултифункционални држачи за четки за заби, правејќи ја бањата почиста.

Други карактеристики

Најдобри понуди