.

.

Држач За четки За Заби Монтиран На Ѕид, Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид, Мултифункционална Четка за Заби И Дозер За Паста За Заби за Бања, со 2 Слотови За Четки ?

Држач За четки За Заби Монтиран На Ѕид, Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид, Мултифункционална Четка за Заби И Дозер За

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

●Дизајн на магнетна Адсорпција ● држачот За четки за заби во Бањата е направен со пластика Постојат Наопаку четка за заби слот И магнетна адсорпција четка за заби чаша дизајн. Чувајте го дното на електричната четка за заби и чашата суви бидејќи повеќе не треба да се грижите дали застојаната вода ќе ја допре нејзината основа. ●Мултифункционален●го дизајниравме нашиот држач за четки за заби со диспензерот за четки за заби може да собере 2 чаши и 4 Слотови За Четки за заби за семејна употреба лесни за чистење.На големата плоча можете да ставите паста за заби, Бричење, средство за чистење лице и козметика. Покрај тоа, дополнителна фиока е дизајнирана да го складира вашиот виткач за Трепки или други мали додатоци. ●Лесен За Инсталирање Без дупки И без вежба. Инсталацијата монтирана на ѕид не му наштети на ѕидот. Само исчистете го ѕидот и притиснете ја леплива лента за да го поврзете ѕидот за 2 часа целосно, а потоа можете да го обесувате држачот за четка за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди