.

.

Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Бања За Чување Крпи За Бања Шина Со Еден Пешкир Форсус304 Двоен Столб Од Нерѓосувачки Челик Со Кука Лесен За Инсталирање Мултиф

Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Бања За Чување Крпи За Бања Шина Со Еден Пешкир Форсус304 Двоен Столб Од Нерѓосувачки Челик Со

DEN 1969.60

Количина на стоки
Тековен

☛Ако имате какви било прашања по добивањето на стоката, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа ☛Нема ' рѓа, силна и издржлива. Со модерен изглед, ќе одговара на различни стилови на декорација и ќе додаде модерен шмек на вашето семејство или хотел. ☛Мултифункционално складирање, силно носење, заоблени агли, удобно без сечење раце, решетката за крпи може да заштеди простор и ефикасно да ги спакува работите. ☛Многу погоден за закачување и средување на крпи за лице, крпи за капење и облека. Лесно за чистење, само избришете го уредот со мека памучна крпа за да ја отстраните прашината и влагата. ☛Разумно растојание на ѕидот, крпите не се лесни за лепење на ѕидот, крпите кои се поинтимни од вашиот љубовник, одбиваат да висат на ѕидот. ☛Ако имате какви било прашања по добивањето на стоката, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа. ☛Нема ' рѓа, силна и издржлива. Со модерен изглед, ќе одговара на различни стилови на декорација и ќе додаде модерен шмек на вашето семејство или хотел. ☛Мултифункционално складирање, силно носење, заоблени агли, удобно без сечење раце, решетката за крпи може да заштеди простор и ефикасно да ги спакува работите. ☛Многу погоден за закачување и средување на крпи за лице, крпи за капење и облека. Лесно за чистење, само избришете го уредот со мека памучна крпа за да ја отстраните прашината и влагата. ☛Разумно растојание на ѕидот, крпите не се лесни за лепење на ѕидот, крпите кои се поинтимни од вашиот љубовник, одбиваат да висат на ѕидот. ☀Добредојдовте во нашата продавница ние сме среќни да ви служиме.

Други карактеристики

Double pole with hook;:
Length:
38CM, 48CM, 58CM;
Why choose our towel rack:
1. The meticulously crafted details, every detail can be appreciated with a magnifying glass, seamlessly connected, personalized and practical, beautiful and stable.:
2. Wide application, very suitable for bathroom, toilet, bedroom or any place in the family, hotel and office that needs a towel rack.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Најдобри понуди