.

.

Fafeicy Мултифункционален Организатор На Четка За Заби За Заштеда На Простор, Полица За Заби За Дупчење Без Држач За Четки За Заби Решетка Со Автоматски Диспензер За П?

Fafeicy Мултифункционален Организатор На Четка За Заби За Заштеда На Простор, Полица За Заби За Дупчење Без Држач За Четки За Заби Решетка Со Автоматски

DEN 272.64

Количина на стоки
Тековен

Дозер За Паста За заби : овој држач за четки за заби е опремен со автоматски диспензер за паста за заби Диспензерот може да ја исцеди совршената паста за заби секој пат, така што детето може да исцеди точна и соодветна паста за заби секој пат без да се извалка. Бесплатно дупчење : држачот за четка за заби е прикачен со налепници без траги, закачување на ѕид, заштита на ѕидот од оставање траги, заштеда на повеќе простор, нема потреба од дупчење дупки, погодно за употреба!. АПС, Пс Материјал : Изработен од врвни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, пс материјал, држачот за четка за заби нема мирис,, еколошки и Неотровен изберете го со доверба!. Фина Изработка : држачот е добро изработен со непречен изглед, кој нема да ви ја изгребе кожата или да ја оштети четката за заби. Чисто Поставување : овој држач за четки за заби овозможува четката за заби да се стави во воздухот, правејќи ја рачката и главата на четката почиста. Дозер За Паста За заби : овој држач за четки за заби е опремен со автоматски диспензер за паста за заби. Диспензерот може да ја исцеди совршената паста за заби секој пат, така што детето може да исцеди точна и соодветна паста за заби секој пат без да се извалка. Бесплатно дупчење : држачот за четка за заби е прикачен со налепници без траги, закачување на ѕид, заштита на ѕидот од оставање траги, заштеда на повеќе простор, нема потреба од дупчење дупки, погодно за употреба!.

Други карактеристики

Item Type:
Toothbrush Shelf
Product Material:
ABS, PS
Product Size:
Approx. 22 x 6.5 x 10.5cm / 8.7 x 2.6 x 4.1in
Weight:
Approx. 450 g / 15.9 oz
Package List:
1 xToothbrush Shelf:

Најдобри понуди