.

.

PZJ-електричен држач за четки за заби, Организатор за паста за заби, бања за складирање на решетки за лепило, монтиран мултифункционален држач за додатоци за 5 пакува?

PZJ-електричен држач за четки за заби, Организатор за паста за заби, бања за складирање на решетки за лепило, монтиран мултифункционален

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Лесно за инсталирање : Со силни задни ленти, многу лесен за инсталирање во секунди Нема потреба да вежбате. Чувајте ја четката за заби суво : Овој држач одговара на 99% од целата глава на електрична четка за заби на пазарот. Може да ја задржи главата на четката за заби и да го спречи растот на бактериите. Лесен за употреба : Овој држач за четки за заби може да ви помогне полесно да имате пристап до четката за заби секој ден. Зачувајте го вашиот простор : Зачувајте го вашиот простор и направете ја вашата бања за миење садови уредни. Важни совети : ① Работи многу добро на најзначајната и рамна површина што не смее да биде во прав, вода, прашина и масло, совршена за дрво, керамичка плочка, чаши, мермер, метална површина. (Не е соодветно за wallидот на wallидни документи) ② Може да се отстрани со фен за коса за да ја разнесе лентата 3-5 минути за да се направи топло, а потоа извадете ја со уметнички нож. Не остана остаток и неисправна гума за џвакање.

Други карактеристики

Product name:
electric toothbrush holder
Material:
Space Aluminum
Application:
Bathroom
Features:
corrosion resistance, no rust
The package includes:
★5 *Electric toothbrush holder:
note:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as the picture :

Најдобри понуди