.

.

Автоматски Диспензер за Сапун, 17oz/500ml Диспензерот За Рачен Сапун Без Допир Со Батерија Со Прилагодлив Волумен На Сапун, Диспензерот За Течен Сапун За Садови Без Доп?

Автоматски Диспензер за Сапун, 17oz/500ml Диспензерот За Рачен Сапун Без Допир Со Батерија Со Прилагодлив Волумен На Сапун, Диспензерот За

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Автоматскиот диспензер за сапун има систем за сензор за движење Дизајн 2-Во-1, монтиран на ѕид или поставен на работна површина. 17оз/500мл голем капацитет. Вклучува прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ и прилагодлива контрола на јачината на сапунот за издавање 0,03~0,19 мл по активирање. Направете го вашиот живот повеќе чист, хигиенски и уредни. Овој диспензер за сапун за садови е совршен и за комерцијална и за приватна употреба. Идеален е за употреба во кујна, бања, хотел и други јавни места. Работи со лосион за раце, сапун за садови, шампон, гел за туширање итн. IPX4 водоотпорен батерија управувана автоматски сапун диспензерот. Напојувано од 4 *k алкални батерии(Не Е Вклучено), складирањето на батеријата е на задниот дел од диспензерот за сапун, заштитувајќи го колото од навлегување вода. Автоматскиот диспензер за сапун има систем за сензор за движење. Дизајн 2-Во-1, монтиран на ѕид или поставен на работна површина. 17оз/500мл голем капацитет. Вклучува прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ и прилагодлива контрола на јачината на сапунот за издавање 0,03~0,19 мл по активирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди