.

.

Заах Држач За Четка За Тоалет Четка За Тоалет И Држач За Ѕидна Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик Комплет Бања ТОАЛЕТНА Четка СО Долга ?

Заах Држач За Четка За Тоалет Четка За Тоалет И Држач За Ѕидна Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик Комплет

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Тоалет Четки Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Со совршена завршница на огледалото и без галванска обвивка, четката и држачот за тоалет се изработени од нерѓосувачки челик. Димензии 1 10, 5х10, 4х34 см/4. 14х4, 1х13, 4 инчи. Брза, силна и лесна инсталацијавклучен Е целиот хардвер потребен за инсталација. Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Со совршена завршница на огледалото и без галванска обвивка, четката и држачот за тоалет се изработени од нерѓосувачки челик. Димензии 1 10, 5х10, 4х34 см/4. 14х4, 1х13, 4 инчи. Брза, силна и лесна инсталацијавклучен Е целиот хардвер потребен за инсталација. Тоалетни Четкиергономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно. Четка за тоалет со стабилна основа за држач, добра е за вентилација и го одржува основното чистење.Име на производ : Четки за Тоалет и држачи / Комплет Четки За Тоалет / Држач За Четка За Тоалет / Четка За Тоалет / Четка За Тоалет Со Држач / Четка За Тоалет И Држач/ Материјал За Четка За Тоалет : нерѓосувачки челик димензии : 10, 5х10, 4х34 см/4, 14х4, 1х13, 4 инчи карактеристики : заменлива глава на четка, лесна за замена, лесна за одржување.

Други карактеристики

Најдобри понуди