.

.

Држач за Четки За Заби Со 2 парчиња Вшмукувачка Чаша Монтирана На Ѕид Симпатична Насмевка Комплети За Бања Додатоци За Бања Држач За Четки За Заби Држач За Самолепл?

Држач за Четки За Заби Со 2 парчиња Вшмукувачка Чаша Монтирана На Ѕид Симпатична Насмевка Комплети За Бања Додатоци За Бања

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

?●Висококвалитетен Материјал● : Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, тој е цврст и издржлив, не е лесно да се скрши дури и во зафатено семејство Не е лесно да се преврти, совршено за тесни простори под шалтери за бања, кабинети или мијалници. ?●ОДГОВАРА НА ГОЛЕМИНАТА● : големината на овој организатор на ѕидот на четката за заби е 4, 53х2, 68". Може да собере и обични четки за заби и електрични четки за заби, а штандот е совршен за студентски домови, бањи, тушеви итн. ?€Модерен Едноставен Дизајн Q : Едноставен дизајн, удобен и издржлив. Ѕидните држачи секогаш изгледаат добро и стилски и додаваат елегантен, минималистички допир на декорот на вашата бања. ?`+Креативни Подароци : задолжителен за дома, креативен подарок за пријателите, идеален како подарок за пријателите, семејството и колегите. ?●Брза Дренажа● : дното на држачот за четки за заби за туширање е дизајнирано со дренажни ленти, дренажата дише и нема да акумулира вода. Дајте им на вас и на вашето семејство добра животна средина.

Други карактеристики

100% brand new and high quality:
Type:
Storage Racks and Shelves
material:
plastic
white color:
Size:
11.5x6.8cm/4.53x2.68
Quantity:
2 piece
notes:
1. Transition:
1cm=10mm=0.39inch
2. Due to manual measurement, please allow 0-1cm error. Make sure you don't mind before bidding.:
3. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks!:
Package Contents:
1 toothbrush holder :

Најдобри понуди