.

.

Меша туш кади преносен за студентски дом, мрежна бања и торба за тоалети, голема торба за бања, издржлива, преносна мрежа за преносни големи издржливи 8 џебови

Меша туш кади преносен за студентски дом, мрежна бања и торба за тоалети, голема торба за бања, издржлива, преносна мрежа за преносни

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Кади за туш со мрежи- Пространа и цврста- голема кади за туширање со 8 џебови е доволно голем за да ги носи сите тоалети, шампон, балсам, производи за коса, козметички и други додатоци за бања Кади за туширање од мрежа- издржлива ткаенина- силна и цврста туш кади тота има двојно засилени рачки на ткаенината во Оксфорд, виси тешки предмети без да се кине, подобро од кади за мрежи со само единечна рачка. Меша туш кади- удобен и безбеден за носење на најважните работи напред и назад. Кади за туширање на мрежи-Брзо сув туш кади - Tote за туширање на решетката се суши брзо и промовира подолготрајно. Меша туш кади-модерна и мултифункционална-совршен теренски патнички кампување туш за туширање, студентски кади за мажи и жени. Дескрипција : Главна ткаенина : Meshsize : Висина : 20см, дно : *18 *14cm, рачна висина : 15cmcolor : црна, Gray Specification : Пространа и цврста- голема кади за туширање со мрежи со 8 џебови е доволно голем за да ги носи сите тоалети, шампон, балсам , производи за коса, козметички и други додатоци за бања.

Други карактеристики

 :
Roomy and Sturdy-- Large mesh shower caddy with 8 pockets is large enough to carry all toiletries, shampoo, conditioner, hair products, cosmetic and other bath accessories.:
Durable Fabric-- Strong and sturdy shower caddy tote has double reinforced Oxford cloth handles, hanging heavy items without tearing, better than mesh caddy with only single handle.:
Convenient and safe to carry essentials back and forth.:
Quick Dry Shower Caddy :
The mesh shower tote is dries quickly and promote a longer lasting.
Modern and Multi-functional-- Perfect gym travel camping shower tote dorm caddy for men and women.:
1 x Mesh Shower Caddy:

Најдобри понуди