.

.

Fomiyes 1PC Козметички решетки за шминка Организатор за складирање на кожата, чисти закачалки за бања за бања, алатка за бања, организатори за туширање, атмосфера, монти?

Fomiyes 1PC Козметички решетки за шминка Организатор за складирање на кожата, чисти закачалки за бања за бања, алатка за бања, организатори

DEN 256.00

Количина на стоки
Тековен

Држач за фен за коса на wallидови- има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, донесете многу погодност за вас Организатор на полица за бања- Направен од материјал за време и трајна употреба. Практично да се користи без разлика дали е за бања, кујна или спална соба. Полка за организатор на бања- Поставување на лежишта, стабилно опкружување за бања, бидете сигурни дека се користи и одбива да падне. Пол за шминка за монтирање на wallидови. Вклучување на туш - можете да држите и чувате тоалети во бањата или шишиња за зачинување во кујната. Организатор на алатки за коса wallид монтирање- лесна инсталација, без дизајн на дупчење, исклучителна изработка, не е лесно да се падне, одлична и сигурна. Држач за фен за коса на wallидови- има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, донесете многу погодност за вас. Организатор на полица за бања- Направен од материјал за време и трајна употреба. Практично да се користи без разлика дали е за бања, кујна или спална соба. Полка за организатор на бања- Поставување на лежишта, стабилно опкружување за бања, бидете сигурни дека се користи и одбива да падне. Пол за шминка за монтирање на wallидови. Вклучување на туш - можете да држите и чувате тоалети во бањата или шишиња за зачинување во кујната. Организатор на алатки за коса wallид монтирање- лесна инсталација, без дизајн на дупчење, исклучителна изработка, не е лесно да се падне, одлична и сигурна. Список на пакети 1 x Карактеристики на решетката за складирање на wallидот -Материјал : ПП за складирање на кујна -Големина : Околу 36.61x3 wallидна облека за монтирање. -Тое има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, донесете многу погодност за вас полиците за монтирање на wallидови.

Други карактеристики

Најдобри понуди