.

.

Четка За тоалет И Четка За Тоалет Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет Со Долга Рачка Едноставна Еднобојна Четка За Тоалетна Четка За Бања Мртов Агол За Чистење Четка З?

Четка За тоалет И Четка За Тоалет Монтирана На Ѕид Четка За Тоалет Со Долга Рачка Едноставна Еднобојна Четка За Тоалетна Четка

DEN 630.40

Количина на стоки
Тековен

1 Тоалетна четка монтирана на ѕид, без инсталација во трагови, без оштетување на ѕидот, едноставен дизајн, убав и практичен и не го зазема просторот до тоалетот. Влакната се направени од пп материјал. За разлика од влакната, не само што може да ги исчисти влакната, туку и да ја исчисти глазурата на тоалетот. Дизајнот на ротациониот спој е усвоен помеѓу рачката на четката и главата на четката, што не е лесно да падне, заменува и лесно се чисти. Дебелата основа е стабилна и удобна, лесна за чување на четката за тоалет и не го навлажнува подот. Опашката на рачката прифаќа интимен дизајн на кука, што е погодно за закачување и одводнување. Долгата рачка е comfortableономска и удобна за држење. За време на процесот на чистење, тоа нема да се меша со вашите раце.

Други карактеристики

Најдобри понуди