.

.

Алипис Холер Слој Двоен-Нема Отстранлив Држач За Складирање На Плочи За Самовшмукување Држач За Када Дупчење Двослоен Двослоен Бања За Бар Чаша Монтиран Туш Лепил?

Алипис Холер Слој Двоен-Нема Отстранлив Држач За Складирање На Плочи За Самовшмукување Држач За Када Дупчење Двослоен Двослоен Бања

DEN 111.52

Количина на стоки
Тековен

СУНЃЕР КАДИ НОСИТЕЛОТСАПУН ЧУВАР РЕШЕТКАТА Двослоен Сапун Сад Бар Сапун Држач Сапун Монтирани Сапун Чувар Сапун Држач Сунѓер Сапун Послужавник Плоча За Туш Бања Када Кујна Мијалник ДРЖАЧ за СУНЃЕРДури и дете може да го инсталира овој двослоен сапунски сад монтиран на ѕид easily.It може да се користи во бањи, кујнски славини и хотелски бар и други простори. Дизајнот со едноставна форма го прави ова сапунско јадење и нежно, погодно за повеќето прилики. ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ СУНЃЕРсо дизајн на лепило, држачот за садови за сапуница може лесно и цврсто да се фиксира на ѕидот. ЛЕПЛИВА КУТИЈА за САПУН користи Малку подигнати рабови на сапун од лизгање. Чувајте ја работната површина уредна и чиста. ПЛАСТИЧЕН ДРЖАЧ ЗА САДОВИ ЗА САПУН?Добро е изработен од врвни и цврсти материјали, безбеден и практичен за трајно користење на времето. Пакетот Вклучува 1 x Двослоен сад За сапуница Карактеристики-Забелешка : Користете ја леплива налепница за да се држите до ѕидот прво(вклучено) - Без оштетување на ѕидот и лесно да се инсталира, не е потребно дупчење, нема леви марки. - Овој држач за сапун е дизајн од 2 слоја. Садот за сапуница е дизајниран да го организира вашиот простор во уредно. - Материјал : Пластика-добро е изработен од врвни и цврсти материјали, безбеден и практичен за трајно користење на времето.

Други карактеристики

Најдобри понуди