.

.

Cabilock 2sets само -бањи, гаргара за закачалка хотел држач клип за бања, монтиран, четки за заби пластични организатор миење на розова голема голема четка за заби, лесно е?

Cabilock 2sets само -бањи, гаргара за закачалка хотел држач клип за бања, монтиран, четки за заби пластични организатор миење на розова голема

DEN 433.44

Количина на стоки
Тековен

Cadиден туш кади- држач за четкичка за заби, мулти-простор, три простори за складирање, три чаши за перење, три позиции на четка за заби, едно стоп приход на материјали за чистење без неуредна станица за перење Клипови за складирање на четкички за заби-држач за забивање : Направено од PP материјал и за употреба. Решетката за складирање на countertops-чашата за перење е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Леплива држач за четкичка за заби-Организатор на заби за миење садови е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Држач за четки за заби на wallидот-Држав врв : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и сл., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Cadиден туш кади- држач за четкичка за заби, мулти-простор, три простори за складирање, три чаши за перење, три позиции на четка за заби, едно стоп приход на материјали за чистење без неуредна станица за перење. Клипови за складирање на четкички за заби-држач за забивање : Направено од PP материјал и за употреба. Решетката за складирање на countertops-чашата за перење е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Леплива држач за четкичка за заби-Организатор на заби за миење садови е наопаку за сушење и покривање на главата на четката за заби без вода и. Држач за четки за заби на wallидот-Држав врв : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и сл., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Пакетот вклучува карактеристики за складирање на гаргари со 1 x wallид (без четка за заби и четка за заби)-повеќе простори, три простори за складирање, три чаши за перење, три позиции на четка за заби, едношалтерски приход на материјали за чистење без неуредна станица за перење.

Други карактеристики

Најдобри понуди