.

.

Алипис 2 парчиња Чаша За Перење Чаша За Заби Дарума Шолја За Кафе Чаша За Пиење Чаши За Заби Држач За Четки За Кафе Чаши За Заби Држач За Четки За Заби За Бања Чаша За ?

Алипис 2 парчиња Чаша За Перење Чаша За Заби Дарума Шолја За Кафе Чаша За Пиење Чаши За Заби Држач За Четки За Кафе Чаши За Заби Држач

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Држач за четка За заби : материјалот е проѕирна пластика, здрава и издржлива, стилска и извонредна Држач за паста За заби : рачката е дизајнирана со дупки за погодно поставување четки за заби. Држач За Чаши За паста За заби : закривената уста на чашата овозможува воздухот целосно да циркулира во чашата. Чаши за бања : Произведени со супериорен материјал кој е за временска употреба. држач за четка за заби. Чаши за миење уста : Чаши За Четки за Заби рачката е дизајнирана со дупки за погодно поставување четки за заби. Пакетот Вклучува 2 чаши за Четки За Заби Карактеристики-Елегантни бои за создавање квалитетен живот. Погоден за бања за домаќинство четкање чаша за миење уста пластични садови за пиење. - Материјал : Пластична пластична чаша за пиење. - Големина : 9, 90Х9, 80Х7, 10см/3, 89Х3, 85Х2, 79инч држач за четки за заби во бањата. - Рачката е дизајнирана со дупки за погодно поставување чаша за Чување четки за заби. - Фина изработка, мазен изглед, за создавање пренослива чаша за држач за четки за заби во тоалетна чаша. - Материјалот е проѕирна пластика, здрава и издржлива, стилска и извонредна чаша за гаргара.

Други карактеристики

Најдобри понуди