.

.

над кујната за мијалник за мијалник држач за бања за решетки на решетката за решетки за бања за бања за чување кади туш, шуплива решетката за кујнски сад за кујнски ?

над кујната за мијалник за мијалник држач за бања за решетки на решетката за решетки за бања за бања за чување кади туш, шуплива решетката

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

100% апс Практичен и удобен додаток за бања за да поставите шампон или гел за туширање. Тркалезна дупка : 24 - 25 мм. Најефикасен дизајн, чувајте го решетката за складирање сув и чист. 1 x полица за складирање на бања. Долго широко : 25,2 x 10,5 см лавици за кујнски кујнски држач за држач за држач за држачи за држачи за држачи за силикони, топли влошки и ситници, кои исто така можат да бидат до метални решетки. Над кујната за мијалник за мијалник, држач за бања, решетката за решетки, полици за бања, чаршав за чување, туш, шуплива решетка, кујнски сад, најефикасен дизајн, чувајте ја решетката за складирање сув и чист.1 x полица за складирање на бањаПрактивно и удобен додаток за бања за да поставите шампон или гел за туширање. Исклучителна форма, тркалезни агли не ја повредуваат раката. Материјал, силен отпор, не е лесен за, издржлива. Дупка за рамка : 24 - 25 mmbuckle Дизајн за лесна инсталација, не се потребни вежбање и лепак.

Други карактеристики

Најдобри понуди