.

.

Doitool сапун решетката метална лента метална штанд мијалник за сунѓер држач за шампон решетката бања сапун држач за сапун монтиран сапун сапун сапун сапун држач за с?

Doitool сапун решетката метална лента метална штанд мијалник за сунѓер држач за шампон решетката бања сапун држач за сапун монтиран сапун сапун

DEN 138.24

Количина на стоки
Тековен

Држач за сапун од бар- изработен од врвен железен материјал, силен и здрав, не е лесен за 'рѓа, сервисен живот Држач за сапун поставен со wallидови- Ова сапун за сапун е многу лесен за инсталирање и едноставна за ракување, давајќи ви огромна погодност. Држач за сапуни поставени со wallидови-со дизајн на дренажа, лесен за сушење, чувајте го сапунот сув и чист, безбеден и сигурен за вас. Јадење со сапун од wallид- изработено од метален железен материјал, 'рѓосан и, одличен и практичен, може да биде за време. Држач за сапун за туширање- нашиот држач за сапун со дизајн на одводнување, кој овозможува водата брзо да се исцеди, да го задржи сапунот на шипката брзо. Држач за сапун од бар- изработен од врвен железен материјал, силен и здрав, не е лесен за 'рѓа, сервисен живот. Држач за сапун поставен со wallидови- Ова сапун за сапун е многу лесен за инсталирање и едноставна за ракување, давајќи ви огромна погодност. Држач за сапуни поставени со wallидови-со дизајн на дренажа, лесен за сушење, чувајте го сапунот сув и чист, безбеден и сигурен за вас. Јадење со сапун од wallид- изработено од метален железен материјал, 'рѓосан и, одличен и практичен, може да биде за време. Држач за сапун за туширање- нашиот држач за сапун со дизајн на одводнување, кој овозможува водата брзо да се исцеди, да го задржи сапунот на шипката брзо. Пакетот вклучува карактеристики на држачот за сапун од 1 x wallид - Материјал : куки за туш со железо за внатрешно туш. - Боја : Пол за затегнување на црн туш. - Големина : 14.

Други карактеристики

Најдобри понуди