.

.

Држач за Крпи за Раце зеродеко: Бања Од Нерѓосувачки Челик Багажник За Крпи Во Облик На Т-Облик На Пешкир Бар Самостојни Крпи Стојат Крпи За Перење Решетка За Кујна ?

Држач за Крпи за Раце зеродеко: Бања Од Нерѓосувачки Челик Багажник За Крпи Во Облик На Т-Облик На Пешкир Бар Самостојни Крпи Стојат

DEN 1414.40

Количина на стоки
Тековен

Држач За Крпи За РАЦЕ Држач За Крпи За Раце Држач За Крпи Од Нерѓосувачки Челик Решетка за Крпи Во Облик На Т-Облик На Крпи Самостојни Крпи Стојат Решетки За Миење за Кујнски Суета Сребро Држачот за крпи за раце нема лесно да се деформира или скрши со силната носивост, безбеден за употреба. Држач За Рачна Крпа За ДРЖАЧ За Крпи Од Нерѓосувачки Челик Основна Решетка За Крпи во Форма На Т за Бања. Може да биде широко во кујна, бања, итн, може да биде да се стави крпи, бања крпи, партали,. Држач ЗА КРПИ За РАЦЕ Решетката за Крпи е добро изработена од врвни и цврсти материјали, безбедна и практична за трајно користење на времето. Користете го овој штанд за закачување крпи во кујната, бањата или каде било што ви треба за да ја одржите при рака крпата. БАЊА ПЕШКИР ЛАВИЦИ Компактна големина, удобен и практичен, вертикален дизајн за слободно движење насекаде. Оваа полица за крпи е наменета и за бања и за кујна. Со едноставен и дарежлив дизајн, решетката ќе ви обезбеди повеќе простор за складирање на многу предмети.

Други карактеристики

Најдобри понуди