.

.

Хемотон 2 парчиња Решетка За Фен За Коса Куки Монтирани На Ѕид Куки За Закачување Ѕидни Куки Решетка За Облека Закачалка За Бања Држач За Ѕидни Крпи Решетка За Фен З?

Хемотон 2 парчиња Решетка За Фен За Коса Куки Монтирани На Ѕид Куки За Закачување Ѕидни Куки Решетка За Облека Закачалка За Бања

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Полица За Организатор на туширање : Цврсто поправете го фен за коса без тресење и не е лесно да падне Држач За Ѕид за апарати за коса : Само излупете го капакот на налепницата за употреба. Моќно лепило што нуди лепливост. Бања За Складирање Кошница : не-обележување налепница ѕид виси дизајн, нема потреба да се спаси напор и простор за удар на воздухот. Топла Алатка За Стилизирање Организатор : и ниско, вреди да се има. Кука за фен за коса : за користење во спална соба, бањи и каде било. Полица За Организатор на туширање : Цврсто поправете го фен за коса без тресење и не е лесно да падне. Држач За Ѕид за апарати за коса : Само излупете го капакот на налепницата за употреба. Моќно лепило што нуди лепливост. Бања За Складирање Кошница : не-обележување налепница ѕид виси дизајн, нема потреба да се спаси напор и простор за удар на воздухот. Топла Алатка За Стилизирање Организатор : и ниско, вреди да се има. Кука за фен за коса : за користење во спална соба, бањи и каде било. Пакетот Вклучува 2 х Лавици За Фен Карактеристики-Големина : Околу 19,00Х8, 00Х7, 00см/7, 47Х3, 14Х2, 75инч држач за фен за коса. - Материјал : АБС држач за фен за коса ѕид монтирање. - Боја : Избрана кука За фен Во Боја. - Лесен за инсталирање и отстранување. Не е лесно да падне Контејнер За Складирање На Бања.

Други карактеристики

Најдобри понуди