.

.

Држач За Крпи За Раце Бања Едноставна Решетка За Крпи Монтирана Од Нерѓосувачки Челик, Самолеплива Закачалка За Држач За Крпи, Прстен За Крпи, Полица За Закачување ?

Држач За Крпи За Раце Бања Едноставна Решетка За Крпи Монтирана Од Нерѓосувачки Челик, Самолеплива Закачалка За Држач За Крпи, Прстен За

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ПОГОДНОСТ И ПРАКТИЧНО : прстените за Крпи обезбедуваат пригоден начин за закачување крпи, одржувајќи ги суви и лесно достапни Тие обично се инсталираат во бањи или кујни каде што често се користат крпи, што го олеснува нивното наоѓање и користење, а исто така ги одржува чисти. Дизајнот без удар не ја оштетува површината на ѕидот, едноставен и лесен за инсталирање. Одликувајќи се со супер силно ѕидно лепило, може да издржи 5 кг / 11 килограми и не грижете се дали ќе падне. Закачете ја крпата и одржувајте вентилирана и чиста. Мазна површина, елегантна боја, отпорна на корозија и лесна за чистење, практична алатка во вашата бања. ПОГОДНОСТ И ПРАКТИЧНО : прстените за Крпи обезбедуваат пригоден начин за закачување крпи, одржувајќи ги суви и лесно достапни. Тие обично се инсталираат во бањи или кујни каде што често се користат крпи, што го олеснува нивното наоѓање и користење, а исто така ги одржува чисти. Дизајнот без удар не ја оштетува површината на ѕидот, едноставен и лесен за инсталирање. Одликувајќи се со супер силно ѕидно лепило, може да издржи 5 кг / 11 килограми и не грижете се дали ќе падне. Закачете ја крпата и одржувајте вентилирана и чиста. Мазна површина, елегантна боја, отпорна на корозија и лесна за чистење, практична алатка во вашата бања. Инсталирањето прстен за крпи може да додаде завршен допир во вашата бања или кујна, давајќи му полиран и целосен изглед.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Towel Holder
Material:
304 Stainless Steel
Color:
Black
Bearing Weight:
5kg / 11lb
Surface Treatment:
Paint Spraying
Installation Method:
No Drilling, Glue Installation
Size:
Approx. 20.5x11x5.5cm / 8.1x4.3x2.2in
Weight:
Approx. 191g / 6.7oz
Package List:
1 x Towel Rack:
Compared to towel racks, towel rings are typically more compact, making them a better fit for areas with limited space. They do not take up too much space, making your bathroom or kitchen look neater and more organized. :

Најдобри понуди