.

.

DOITOOL 1pc Водовод Решетката За Пешкири Решетката За Монтирање На Ѕидот Решетката За Складирање На Полицата Решетката За Ѕидни Палта Самолеплива Крпа Бар За Крпи Орга?

DOITOOL 1pc Водовод Решетката За Пешкири Решетката За Монтирање На Ѕидот Решетката За Складирање На Полицата Решетката За Ѕидни

DEN 356.00

Количина на стоки
Тековен

Полица За Туширање Со Кука за вшмукување : Многу лесна и удобна за инсталирање, многу корисна и врвна кула за виси држач за складирање Багажник за палто Со Полица : изработен е од материјал, издржлив и безбеден, одличен и одличен, служи за време. Држач За Решетка за палто : и, стабилна структура, не е лесно да падне, силна и практична за вас. Ѕид Пешкир : гроздобер и посебен стил, елегантен и уникатен, дизајн на шик изглед, лесно може да се совпадне со стилот на украсување на домот. Бар За Крпи За бања : решетката за складирање може да помогне да ги организирате вашите предмети, да ја направите уредна и уредна за вашиот дом. Пакетот Вклучува 1 х решетка за кула Со Карактеристики на делови-Боја : Црна ѕидна крпа. - Големина : 36,50Х11, 50Х8, 50см/14, 34Х4, 52Х3, 34инчен држач за складирање тоалети. - Материјал : железо палто решетката со полица. - и, стабилна структура, не е лесно да падне, силна и практична за вас вшмукување кука туш полица. - Многу лесен и удобен за инсталирање, тој е многу корисен и премиум штанд за виси кула за складирање Решетка за Крпи за Домаќинство. - Изработен е од материјал, издржлив и безбеден, одличен и одличен, служи за држач за закачалки за временски капут.

Други карактеристики

Најдобри понуди