.

.

ДОИТОЛ Кутија За Тоалетна Хартија Фиока За Складирање Водоотпорна Монтажа На Ѕид Метална Хартиена Крпа Решетка За Превртување Држач За Ткиво Самолеплива Или Завр?

ДОИТОЛ Кутија За Тоалетна Хартија Фиока За Складирање Водоотпорна Монтажа На Ѕид Метална Хартиена Крпа Решетка За Превртување Држач За Ткиво

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ДОКАЗ ЗА МИЛЕНИЧИЊА И ВОДООТПОРЕН : Целосна затворена структура на овој држач за хартиени крпи за тоалетна хартија за бања од вода, исто така, спречете го вашето домашно милениче да јаде и да ја распарчи ролната од тоалетна хартија ЛЕСНО ПОЛНЕЊЕ : дизајнот со отворено дно овозможува лесно полнење-Едноставно подигнете го држачот и ставете го преку нова кутија За Ткиво. ГОЛЕМ ОТВОР : дупка за издавање со великодушна големина овозможува лесно издавање на сите стандардни ткива, како и индивидуални салфетки и ткива. КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од нерѓосувачки челик со издржлива завршница отпорна на ' рѓа. Дизајниран за употреба во влажни тешки средини за бања. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ : нашата ѕидна водоотпорна кутија за држач за хартиени крпи може да се користи на различни места во кујната, бањата, спалната соба, балконот, тоалетот.Ве молиме направете мерења на вашата тоалетна хартија пред да ја купите. Опис Два Методи За Инсталација можете да залепите или дупчете дупки за да го инсталирате држачот за ѕидна хартиена крпа.

Други карактеристики

Најдобри понуди